Onze garanties & referenties

Wij kunnen u een zeer praktisch gamma hoog kwalitatieve toestellen aanbieden, zowel nieuw als tweedehands. Ons gamma bestaat uit kopiërs, printers, faxen & multifunctionals en hierbij zijn wij niet merkgebonden. Deze toestellen kunnen wij leveren met of zonder onderhoudscontract.

Budgetline-toestellen: 1/3 van de NIEUWPRIJS en toch "zo goed als nieuw" !

Als tweedehands toestellen selecteren wij zorgvoldig ex-demotoestellen en toestellen van een leasingcontract. Deze toestellen krijgen een volledig onderhoud en worden opnieuw perfect afgesteld. U kan deze bij ons kopen of huren en u krijgt 1 jaar garantie.

U kan hierbij vrijblijvend een servicecontract afsluiten.

Deze Budgetline-toestellen hebben reeds hun degelijkheid bewezen, zodat de zogenaamde "kinderziekten" zijn opgelost en de nodige modificaties worden aangebracht. Hierdoor kunnen de toestellen vaak beter functioneren dan gloednieuwe toestellen en worden de technische problemen vermeden.

Onze prijzen tonen aan dat het gaat over een budgetvriendelijke oplossing. U kan bij ons een betrouwbaar toestel aanschaffen met veel opties, zonder grote bedragen te betalen.

Servicecontracten

Voor een vast maandelijks bedrag verzorgen wij een optimale werking van het toestel.

Inbegrepen in dit maandelijks vast bedrag :

  • toners & onderhoudskits,
  • voorrijkosten
  • werkuren
  • andere onderdelen, enz..
  • er zijn geen verborgen kosten

Wij staat steeds voor u klaar om alle technische problemen op te lossen.

 

Kostprijs van een toestel

De kostprijs van een toestel hangt niet enkel af van het aankoopbedrag. Het onderhoud is een belangrijke kost om rekening mee te houden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor één van onze toestellen.